Doctor Anbrus Manuela

1.Introducere

Introducerea în politica de confidențialitate descrie tratamentul informațiilor pe care le colectăm de la și despre dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web (doctoranbrus.ro). Politica noastră de confidențialitate vă spune cum colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs.; și ce alegeri aveți cu privire la modul în care informațiile dvs. Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestei politici de confidențialitate și consimțiți la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale în modul stabilit mai jos.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică, vă rugăm să ne contactați la privacy@doctoranbrus.com.

2.Care sunt informațiile colectate?

Colectăm informații non-personale care constau în principal din informații de utilizare tehnice și agregate, cum ar fi activitatea de „clic” pe Servicii, sesiune și derulare, informații neidentificative privind dispozitivul, sistemul de operare, browserul de internet, rezoluția ecranului, limba și tastatura setări, furnizor de servicii de internet, pagini de trimitere / ieșire, ștampile de dată / oră etc..

Colectăm informațiile personale, cum ar fi datele de contact; adresa de e-mail, numărul de telefon, detaliile de facturare; numele, adresa fizică de facturare, metoda de plată și detaliile tranzacției, detalii referitoare la o sesiune de navigare sau utilizare (adresa IP, locația geografică și / sau identificatorul unic al dispozitivului), detalii referitoare la conturile terțe conectate, cum ar fi adresa de e-mail sau numele de utilizator pentru un PayPal conectat și orice alte informații personale furnizate prin accesul și / sau utilizarea Serviciilor. Pentru a evita îndoielile, orice informații non-personale care sunt conectate sau legate de informații personale (de exemplu, pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferim) sunt considerate și tratate de noi ca informații personale.

3.Cum sunt utilizate aceste informații?

Putem folosi informațiile personale furnizate de dvs. pentru a vă permite să interacționați cu noi pe site-urile noastre, cum ar fi Achiziționarea produselor și comunitatea, să vă oferim serviciile plătite pe care le achiziționați cu noi, să vă trimitem informațiile și metodele de plată, să urmăriți progresul depanării solicitați și îmbunătățiți site-ul nostru web pentru a avea conținut eficient pentru dvs. și bine afișat pentru dispozitivul dvs.

4.Stocarea și trasmiterea informațiilor

Toate informațiile pe care le furnizați pot fi procesate și stocate, transferate sau accesate de personalul nostru pentru facturare, asistență, în scopuri comunitare. Vom lua măsuri pentru a ne asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate.

5.Cât de mult sunt reținute aceste informații?

În general, vom păstra datele dvs. personale atât timp cât sunt necesare pentru servicii și asistență. Informațiile personale pot fi, de asemenea, conținute în fișiere de rezervă pe care le păstrăm din motive de securitate a informațiilor și le ștergem în mod regulat la sfârșitul perioadei de rezervă. Vom păstra informațiile dvs. personale atât timp cât dețineți statutul activ la noi, până când ne cereți să le oprim și să le ștergem.

6.Drepturile pacientului

Aveți dreptul să fiți informat că informațiile dvs. personale vor fi colectate de noi, așa cum am explicat mai sus. Puteți solicita ca informațiile dvs. personale, conversația de asistență, postările și comentariile comunității, să fie exportate pentru utilizare și să le eliminați definitiv din înregistrările noastre.

7.Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică, vă rugăm să ne contactați la manuelaanbrus@doctoranbrus.ro.